Sandanski1.com

Джули и Лили: ВИДЕО. Джули и Лили: "България не трябва да е това, което е в момента..."

От 14 май отделението по детски болести в МБАЛ „Югозападна болница“ възобновява работа От 14 май отделението по детски болести в МБАЛ „Югозападна болница“ възобновява работа

Свинщини край река Струма, близо до град Сандански Свинщини край река Струма, близо до град Сандански

Военният министър Каракачанов остава привърженик на наборната служба Военният министър Каракачанов остава привърженик на наборната служба

06 May 2017 :: Sandanski1.com

В програмата за управление на правителството е записано - военно обучение в училищата

Новият военен министър Красимир Каракачанов потвърди, че остава привърженик на наборната служба, съобщава Нова телевизия.

"В програмата за управление на правителството е записано - военно обучение в училищата, доброволната служба и разработване на проектите, свързани с наборната военна служба", изтъкна Каракачанов в Деня на Българската армия.

"Чувствам се много добре като военен министър. Осъзнавам, че като свършат празниците, за които се готвим двата дни, в които съм стъпил в длъжност, влизаме в реалните проблеми на българската армия", поясни още патриотът пред телевизията.

Според него проблемите са много повече, отколкото ги е виждал като народен представител.

Той смята, че първото ново нещо, което трябва да се направи, е ново въоръжение, модернизация на въоръжението и да се повиши бойната готовност.

"Но са необходими и стъпки в социалната сфера - заплащането, социалните придобивки", добави Каракачанов.

news.bg

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3