Sandanski1.com

Джули и Лили: ВИДЕО. Джули и Лили: "България не трябва да е това, което е в момента..."

От 14 май отделението по детски болести в МБАЛ „Югозападна болница“ възобновява работа От 14 май отделението по детски болести в МБАЛ „Югозападна болница“ възобновява работа

Свинщини край река Струма, близо до град Сандански Свинщини край река Струма, близо до град Сандански

Александър Манолев в назначен за заместник-министър на икономиката Александър Манолев в назначен за заместник-министър на икономиката

09 May 2017 :: Sandanski1.com

Владее английски, испански, гръцки и руски език. Семеен с две деца

Със заповед на министър-председателя на Република България Бойко Борисов Александър Манолев е назначен за заместник-министър на икономиката.

Той е възпитаник на един от най-добрите икономически университети в света – University College of London (Великобритания) и има дългогодишен опит в частния и публичния сектор.

През годините е заемал ръководни позиции в редица компании – „Транскарт" АД; ЗАД „Булстрад Виена Иншуранс Груп" АД; "Мобилтел" ЕАД, "Булгартабак холдинг" АД и др. Притежава опит в работата с европейски фондове и програми, като е отговарял за тази сфера в Националното сдружение на общините на Република България.

Заемал е поста заместник-министър на туризма във второто правителство с министър-председател Бойко Борисов. През 2016 г. поема управлението на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор.

Ръководи агенцията до предсрочните избори през март 2017 г., когато е избран с рекорден брой преференциални гласове – 6 703 за народен представител от I МИР Благоевград.

Преминал е редица специализации в България и чужбина, сред които "Управление на структурни проекти на ЕС”, организиран от ЕК, Будапеща; "Бизнес Комуникации и Връзки с медиите”, University College of London; "Инвестиции в развиващи се пазари", Джей Пи Морган, Лондон.

Владее английски, испански, гръцки и руски език. Семеен с две деца.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3