Sandanski1.com

Джули и Лили: ВИДЕО. Джули и Лили: "България не трябва да е това, което е в момента..."

От 14 май отделението по детски болести в МБАЛ „Югозападна болница“ възобновява работа От 14 май отделението по детски болести в МБАЛ „Югозападна болница“ възобновява работа

Свинщини край река Струма, близо до град Сандански Свинщини край река Струма, близо до град Сандански

Площадката „Петлето” в Сандански ще бъде обновена в периода 25-31 май

18 May 2017 :: Sandanski1.com

Всеки желаещ е добре дошъл да се включи в облагородяването и превръщането на „Петлето” в едно още по-приятно и желано място за всички

Площадката „Петлето” в Сандански ще бъде обновена в периода 25-31 май. Инициативата ще бъде осъществена по проектно предложение на сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” гр.Сандански в рамките на проекта „_The Spot/_Място“ на „BG Бъди активен“ и фондация „Кока-Кола”.

Първите два етапа вече преминаха, а представителите на партньорските организации по проекта – Ивелин Терзийски и Ангел Бондов се срещнаха с ползвателите на площадката, обсъдени бяха редица въпроси – проблемите, свързани с пространството, както и идеите за бъдеща визия на „Петлето”.

Позитивното бе, че много хора проявиха желание да се включат в Етап 3 - изграждане на мястото и да станат част от процеса “Placemaking”, а именно активното въвличане на хората в създаването на социално пространство за самите тях. Участието на гражданите в изграждането, от своя страна, ще осигури устойчивост и отговорност за неговото опазване и поддръжка.

От 25-31 май всеки желаещ е добре дошъл да се включи в облагородяването и превръщането на „Петлето” в едно още по-приятно и желано място за всички.
Официалното откриване ще бъде на 1 юни.

За информация и контакти: 0888324953

Ивелин Терзийски – „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура”

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3