Sandanski1.com

ООН: Само 3.8 млн. ще са българите през 2100 г. ООН: Само 3.8 млн. ще са българите през 2100 г.

Из историята на Сандански. Учителската стачка през 2007 годинаВИДЕО. Из историята на Сандански. Учителската стачка през 2007 година

Държавната администрация хем расте, хем богатее Държавната администрация хем расте, хем богатее

Приключи и последният трети етап от конкурс „С идея за бъдещето на Сандански”

04 Dec 2017 :: Sandanski1.com

Активността по време на гласуването бе изключително голяма, а броят гласували - 1956 души

На 3 декември приключи и последният трети етап от конкурс „С идея за бъдещето на Сандански”, в който ученици и младежи от града участваха в номинации в областите образование, култура и спорт.

В първия етап от конкурса се събираха всички предложения на ученици и младежи на възраст между 13-26 години с успехи в определените категории. Във втория етап всички кандидатури се разгледаха и преминаха през оценката на конкурсно жури.

Същинската част на конкурса се проведе в периода 26 ноември – 3 декември, когато чрез онлайн гласуване всеки един желаещ можеше да даде гласа си за предпочитания от него участник. Така до последната минута битката бе оспорвана, а конкуренцията голяма.

Активността по време на гласуването бе изключително голяма, а броят гласували бе 1956 души. Това бе показателно, че жителите на община Сандански оценяват високо успехите и постиженията на младите хора и ги подкрепят в техните начинания.

Победителите в конкурс „С идея за бъдещето на Сандански” ще бъдат излъчени по точкова система, в която еднаква тежест ще имат гласовете на гражданите и на журито.

Резултатите от конкурса на Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” ще бъдат обявени на 7 декември 2017 г. от 18:00ч на официална церемония в конферентната зала на „Интерхотел Сандански“.

Организаторите от Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” благодарят на всички хора, съпричастни с инициативата и каузата за подкрепа развитието на младежите в град Сандански.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3