Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

Клубът по калиграфия при ПГ Яне Сандански има дългогодишна историяВИДЕО. Клубът по калиграфия при ПГ "Яне Сандански" има дългогодишна история

Община Кресна кани всички край светлините на Рождественското дърво

05 Dec 2017 :: Sandanski1.com

От 14 до 22 декември 2017 г. ще се проведат благотворителни Коледни базари с участието на ученици

На 7 декември (четвъртък) 2017 г., точно в 17:30 часа, Община Кресна кани всички деца, граждани и гости на нашия град да запалим заедно светлините на Рождественското дърво. С нас ще бъдат децата от ДГ „Здраве”, гр. Кресна; учениците от СУ „Св.Паисий Хилендарски”, гр.Кресна; ДТС „Веселяче”, гр. Кресна; народният певец Румен Стойков и Огнено шоу „Дивинитас”, гр. София.

В периода от 5 до 22 декември 2017 г. община Кресна организира конкурс и е приканила всички граждани и фирми да допринесат за празничното настроение с красива и оригинална външна коледна украса на техните търговски обекти, офиси и жилища. Всеки, който желае да бъде включен в конкурса, може да подаде заявка за участие до 22 декември 2017 г. (петък), а нарочна комисия ще определи победителите и ще връчи съблазнителни награди в двете категории: "Офис, търговски или производствен обект" и "Частен дом".

От 14 до 22 декември 2017 г. ще се проведат благотворителни Коледни базари с участието на ученици от СУ "Св.Паисий Хилендарски" и децата от ДГ "Здраве" и ЦСРИ в гр.Кресна.

На 22 декември 2017 г., организираме с много любов провеждащата се за втори път благотворителна акция "Да докоснем сърцата" за възрастните хора и онези жители на община Кресна, които се нуждаят най-много от внимание и грижа. Никой в Кресна не бива да се чувства самотен или забравен по Коледа и Нова година!

След дълги преговори с екипа на Дядо Коледа успяхме да осигурим и неговото присъствие на 25 декември 2017 г. в Кресна, за да влезе в домовете на всички добри малчугани и да ги възнагради за добрите дела, които са извършили през изтеклата година.

Каним всички на площад "Кресненско въстание" на 31 декември 2017 г., за да изпратим с вино и веселие старата и да посрещнем новата 2018 г.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3