Sandanski1.com

С Кирил Везаров - майстор на оригинални ястия, за кулинарията и привичките на българина на трапезатаВИДЕО. С Кирил Везаров - за кулинарията и привичките на българина на трапезата

ВИДЕО. Делото на Борис Митов ще остане в книгите на световната култура ВИДЕО. Делото на Борис Митов ще остане в книгите на световната култура

ВИДЕО. Окупаторите на нашите ниви и гори печелят много пари от европейските фондовете ВИДЕО. Окупаторите на нашите ниви и гори печелят много пари от европейските фондовете

Община Кресна кани всички край светлините на Рождественското дърво

05 Dec 2017 :: Sandanski1.com

От 14 до 22 декември 2017 г. ще се проведат благотворителни Коледни базари с участието на ученици

На 7 декември (четвъртък) 2017 г., точно в 17:30 часа, Община Кресна кани всички деца, граждани и гости на нашия град да запалим заедно светлините на Рождественското дърво. С нас ще бъдат децата от ДГ „Здраве”, гр. Кресна; учениците от СУ „Св.Паисий Хилендарски”, гр.Кресна; ДТС „Веселяче”, гр. Кресна; народният певец Румен Стойков и Огнено шоу „Дивинитас”, гр. София.

В периода от 5 до 22 декември 2017 г. община Кресна организира конкурс и е приканила всички граждани и фирми да допринесат за празничното настроение с красива и оригинална външна коледна украса на техните търговски обекти, офиси и жилища. Всеки, който желае да бъде включен в конкурса, може да подаде заявка за участие до 22 декември 2017 г. (петък), а нарочна комисия ще определи победителите и ще връчи съблазнителни награди в двете категории: "Офис, търговски или производствен обект" и "Частен дом".

От 14 до 22 декември 2017 г. ще се проведат благотворителни Коледни базари с участието на ученици от СУ "Св.Паисий Хилендарски" и децата от ДГ "Здраве" и ЦСРИ в гр.Кресна.

На 22 декември 2017 г., организираме с много любов провеждащата се за втори път благотворителна акция "Да докоснем сърцата" за възрастните хора и онези жители на община Кресна, които се нуждаят най-много от внимание и грижа. Никой в Кресна не бива да се чувства самотен или забравен по Коледа и Нова година!

След дълги преговори с екипа на Дядо Коледа успяхме да осигурим и неговото присъствие на 25 декември 2017 г. в Кресна, за да влезе в домовете на всички добри малчугани и да ги възнагради за добрите дела, които са извършили през изтеклата година.

Каним всички на площад "Кресненско въстание" на 31 декември 2017 г., за да изпратим с вино и веселие старата и да посрещнем новата 2018 г.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3