Sandanski1.com

ООН: Само 3.8 млн. ще са българите през 2100 г. ООН: Само 3.8 млн. ще са българите през 2100 г.

Из историята на Сандански. Учителската стачка през 2007 годинаВИДЕО. Из историята на Сандански. Учителската стачка през 2007 година

Държавната администрация хем расте, хем богатее Държавната администрация хем расте, хем богатее

АБВ - Сандански, се подготвя за европейските и Местни избори 2019

11 Feb 2018 :: Sandanski1.com

В структурите на партията ще се състои дебат за начина й за участие в двата предстоящи вота

АБВ - Сандански, да започне незабавна подготовка за кампанията за избори за Европейски парламент и Местни избори 2019, това бе решено на съвместно заседание на членовете и симпатизантите на партията и гражданския съвет към общинската й организация.

Към края на месеца ще бъде определена и дата за общинска отчетно-изборна конференция, която ще се състои през април.

Местното ръководство на партията поиска също така членовете и симпатизантите на ПП АБВ - Сандански, да изразят мнение по начина на участие в предстоящите догодина избори - самостоятелно, в местна коалиция, подкрепа на кандидати, както и да бъде направен своевременен избор на водач на листата за общински съветници.

Общинската организация на ПП АБВ - Сандански, има мандат от Националния съвет на партията да предприеме действия и да провежда разговори за
"формиране на коалиция на принципна и равнопоставена идейно политическа основа за участие в изборите за Европейски парламент и Местни избори 2019 г."

Апелът към младежката и женската организация на партията, гражданския съвет и клубовете е да се прояви инициативност при номинирането на кандидати, които да бъдат утвърдени от предстяящата общинска конференция.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3