Sandanski1.com

Мало и голямо, на село и в града, иска да останат надбавките за трудов стаж Мало и голямо, на село и в града, иска да останат надбавките за трудов стаж, показва изследване

Освен Освен "мозъци", от България вече изтичат и "работни ръце"

За младите е по-важно да изглеждат добре, отколкото да са независими, показва проучване За младите е по-важно да изглеждат добре, отколкото да са независими, показва проучване

Сандански. Писмо до местните педиатри... Сандански. Писмо до местните педиатри...

12 Mar 2018 :: Sandanski1.com

Гневът и страхът на една майка

Здравейте!

Казвам се Марина Димитрова и съм майка на две прекрасни деца! Деца, които отглеждам в любимия на всички ни град Сандански!


Град, който е известен с най-чистия и лековит въздух в България, град, който се посещава от много българи, а и не само - именно заради чистия въздух.

Освен чистия въздух обаче, ние и нашите туристи, се чувствахме спокойни тук и заради добрите специалисти в областа на медицината, които даваха допълнително спойствие на нас и гостите ни!!!

Като майка на две деца от няколко седмици не се чувствам така спокойна, както преди това!

Мисълта, че Детското отделение в МБАЛ ”Югозападна болница” може да затвори окончателно врати, ме изпълва с ужас! Този ужас често поражда и гняв, гняв породен от страх и безсилие!

Много често изливам гнева си върху всички Вас, които работите извън болничното заведение, Вие сте обект на гнева ми защото, може би, във Вас виждам “СПАСЕНИЕ”...

Моля Ви, простете! От месец насам се чувствам като шизофреник... В един момент Ви обвинявам, в следващия Ви оправдавам, боря се със себе си, с разума и страха си.

Когато разумът надделява, разбирам напълно, защо сте избрали доболничната помощ - пред болничната, но в моментите на страх Ви обвинявам - несправедливо, но го правя. И не крия, че е така!

Дойде ред да молим, да молим за здравето и сигурността на децата ни... Държавата ни постави в това положение, нас, Вас, децата ни! Вие, принудени поради едни обстоятелства, сте взели правилните решение за Вас, ние, принудени от други обстоятелства, молим... Молим за помощ, молим за децата си!!!

Вас, единствените, към който можем да се обърнем днес! Може би нямаме това право, но разберете! Не виждаме друг изход!

Детското отделение на МБАЛ "Югозападна болница" има двама герои (зад които има и още други герои, останали в сянка, а именно - останалата част от персонала)! Огромна благодарност и признателност към всички тях, които се грижиха за децата на Сандански.

ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ВАС, и моля, простете,че едва сега Ви оценихме напълно!!! Освен тези герои, които споменах, Детско отделение днес има нужда и от спасител...

Спасител, който да свали заповедта за временно преустановяване на приема и с усмивка да каже "Вратите ни са отворени, ние сме тук, но бъдете живи и здрави - Вие и деца Ви, и ни посещавайте рядко, а най добре никога..."

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041