Sandanski1.com

Всеки ден на пътя има по един пострадал ученик Всеки ден на пътя има по един пострадал ученик

Първият учебен ден и разни други неща (есе на Лени Ханджийска) Първият учебен ден и разни други неща (есе на Лени Ханджийска)

НЧ Отец Паисий-1919, Сандански обявяви прием за новата творческа 2018-2019 година НЧ "Отец Паисий-1919", Сандански, обяви прием за новата творческа 2018-2019 година

Екскременти по алеята за хора в жк "Спартак", Сандански

31 Aug 2018 :: Sandanski1.com

...

ПИСМО.

Привет!

Бих искал съдействие от Вас. В милата ни Татковина битува мнението, че един човек - нищо не може да направи. Въпросът ми е към компетентните органи в Община Сандански. В жк "Спартак'', след 1984 г. съществува една, бих казал - красива алея за разходка на възрастни хора, малки деца и майки с деца. Тази (все още красива алея) от няколко години се превръща в алея за разходки на домашен добитък, КУЧЕТА, котки. Този добитък има естествени нужди и собствениците (хайде да не са всички, но 99%) нехаят за тези нужди, които пък добитъкът с удоволствие извършва в красивата алея за разходки на хора. За съжаление, много малко от собствениците на този добитък вероятно са запознати с чл. 14 от Наредбата на общината за опазване на реда, а именно:

Чл.14. При дефекации на улици, тротоари, тревни площи и други места, собственикът на кучето и длъжен да почисти замърсеното място и да изхвърли на подходящо място фекалиите му.

Моля, Ви! Хайде да помогнем на възрастните, децата и майките с бебета да се радват на красивата алея!

Ще приложа и снимков материал по въпроса, пък ако решите ги цензурирайте, че някои може би не са за хора със слаби сърца.

Благодаря!!!

П.П. Част от снимките наистина бяха цензурирани. Уважаеми господине, потърсете с някаква надежда и общинския съветник, за когото сте гласували. Може би заминути ще се откъсне от Богоугодните си дела в полза на обществото и ще Ви чуе...

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041