Sandanski1.com

СНИМКИ. Випуск 2019 на Профилирана гимназия СНИМКИ. Випуск 2019 на Профилирана гимназия "Яне Сандански"

Да бъдем приятели – благотворителен концерт в ДГ "Пролет"

Спортното училище в Сандански днес изпрати Випуск 2019. Аитуриентите Николай МарковСпортното училище в Сандански днес изпрати Випуск 2019. Директорът Н. Марков поздрави абитуриентите

Нов Военен клуб на офицерите и сержантите от запаса и резерва бе открит днес в Благоевград

05 Oct 2018 :: Sandanski1.com

...

Новият военен клуб носи името на полк. Борис Дрангов, намира се в центъра на града, зад сградата на пазара. Мястото е предоставено за ползване безвъзмездно от Министерството на отбраната.

„Има нещо символично, че точно на 5 октомври се открива този клуб“, каза кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и допълни:

„Днес почитаме паметта на тези, които изградиха съвременна България, днес почитаме и нас. Тези преди нас ни дадоха свободата, а това да бъде завинаги, зависи от нас.“

По традиция във всеки нов дом се носи подарък, а за новия Военен клуб кметът обеща телевизор.

„Това място го чакаме от години и днес е празник за нас“, каза полковник Борис Христов.

„Щастлив съм, че с моя помощ и с подкрепата на министър Каракачанов това място е факт и ще бъде ползвано от всички, които пряко или косвено са свързани с българската армия“, заяви народният представител Атанас Стоянов.

Официални гости на събитието бяха евродепутатът Асим Адемов, народният представител Атанас Стоянов, областният управител Бисер Михайлов, кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, присъстваха много военни и граждани.

Днес от 15:30 часа в кино “Синемакс“ в Благоевград ще се състои прожекция на филма „Разгромът на Сърбия“, втора част от документалната поредица на Военния телевизионен канал „Помни войната 1915 – 1918“. Входът е свободен.

“Поводът филмът да бъде прожектиран днес е празникът на Благоевград, когато градът отбелязва 106 години от освобождението си от турско робство”, каза за Радио Благоевград лидерът на ВМРО в областния център Станимир Радулов.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041