Sandanski1.com

ВИДЕО. 14 са вече животните в зоокъта към парк "Свети Врач" - град Сандански

http://sandanski1.com/news/data/upimages/jobs/m_manolov12.jpg Мая Манолова организира приемни в девет благоевградски общини

Фестивал на военни оркестри в град Сандански Фестивал на военни оркестри в град Сандански

ИНТЕРВЮ. Община Сандански получи 1 млн. от правителството за пространството около бъдещета спортна зала ИНТЕРВЮ. Община Сандански получи 1 млн. от правителството за пространството около строящата се спортна зала

19 Dec 2018 :: Sandanski1.com

Кметът Котев: Около залата ще има и съоръжения за спортуване на открито

- Г-н Котев как ще бъдат изразходвани тези 1 млн. лв., които получава община Сандански с постановление на Министерски съвет?

- С тези средства ще се изгради пътна връзка и вертикална планировка за обект "Спортно-рекреационен център град Сандански".

- Ще има ли спортни съоръжения около самата зала?

- Да, предвидени са спортни съоръжения за спорт на открито. Идеята е "Спортно-рекреационният център" да се превърне в притегателно за спортистите място, където хората да упражняват различни видове спорт, място за отдих и почивка.

- Ще стигнат ли тези пари?

- С мащабния проект, който ще реализираме искаме да постигнем завършеност на бъдещата спортна зала. Тези средства ще ни бъдат от изключителна помощ. Благодаря на правителството за оказаната подкрепа, оценката и доверието. Скоро всички ние ще имаме възможността да оценим по достойнство нашата нова и дългоочаквана Спортна зала.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041