Sandanski1.com

ВИДЕО. 14 са вече животните в зоокъта към парк "Свети Врач" - град Сандански

http://sandanski1.com/news/data/upimages/jobs/m_manolov12.jpg Мая Манолова организира приемни в девет благоевградски общини

Фестивал на военни оркестри в град Сандански Фестивал на военни оркестри в град Сандански

Каракачанов: Циганите станаха изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа

08 Jan 2019 :: Sandanski1.com

...

Циганите в България станаха изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа", каза пред журналисти министърът на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с нападението над военнослужещ в село Войводиново, съобщи "Фокус".

По думите на Каракачанов това не може да продължава повече. Той е в село Войводиново, за да обсъди с кмета на общината, както и с областния директор на МВР какви мерки ще вземат във връзка с конкретния случай.

"Истината е, че трябва да се направи една цялостна програма за решаване на циганския въпрос. Хората не са длъжни да търпят част от населението, което има само права и не иска да разбере, че има и задължения и трябва да спазва закона", добави Каракачанов.


Според него мерките трябва да са буквално обвързване на социалните помощи с образованието и труда. Той каза още, че "България трябва да спре да се съобразява с всякакви чиновници от Брюксел и правозащитници".

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041