Sandanski1.com

Учителската професия – безмерната бумащина и стрес, нежелана от младите хора

Д-р Борислав Николов, санданчанин, за разликите в здравеопазването у нас и САЩ Д-р Борислав Николов, санданчанин, за разликите в здравеопазването у нас и САЩ

ВИДЕО. 21-годишният Ивайло Цурев - с успешна футболна кариера в Германия ВИДЕО. 21-годишният Ивайло Цурев - с успешна футболна кариера в Германия

Каракачанов: Циганите станаха изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа

08 Jan 2019 :: Sandanski1.com

...

Циганите в България станаха изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа", каза пред журналисти министърът на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с нападението над военнослужещ в село Войводиново, съобщи "Фокус".

По думите на Каракачанов това не може да продължава повече. Той е в село Войводиново, за да обсъди с кмета на общината, както и с областния директор на МВР какви мерки ще вземат във връзка с конкретния случай.

"Истината е, че трябва да се направи една цялостна програма за решаване на циганския въпрос. Хората не са длъжни да търпят част от населението, което има само права и не иска да разбере, че има и задължения и трябва да спазва закона", добави Каракачанов.


Според него мерките трябва да са буквално обвързване на социалните помощи с образованието и труда. Той каза още, че "България трябва да спре да се съобразява с всякакви чиновници от Брюксел и правозащитници".

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041