Sandanski1.com

ВИДЕО. 14 са вече животните в зоокъта към парк "Свети Врач" - град Сандански

ВИДЕО. Тържествена заря-проверка в чест на 90-годишнината на град Сандански ВИДЕО. Тържествена заря-проверка в чест на 90-годишнината на град Сандански

Къде са туристите? Незапомнен срив на туризма в началото на сезона Къде са туристите? Незапомнен срив на туризма в началото на сезона - цели 15%, за някои пазари дори 20%

YouTube Kids вече говори на български

03 Feb 2019 :: Sandanski1.com

...

Ако имате малки деца и нямате проблеми с концепцията да им давате достъп до мобилни устройства, вероятно вече сте чували за приложението YouTube Kids, което бе пуснато още през 2015 г.

И ако все пак някога ви е хрумвало да се подразните, че се предлага само на 17 други езика, от Google са решили да поправят един свой пропуск и от десетина дни то вече е преведено и на български.

Така с няколко клика децата могат да гледат на български приключенията на смърфовете, Бен 10 и много други свои любими герои, да пеят познати детски песнички заедно с вокална група "Шоколадче", да се учат да броят, да разпознават българските букви или да казват английската азбука с героите от " Улица Сезам". Ако пък в края на деня имате нужда някой да ви отмени в четенето на книжки и разказването на истории, може да оставите децата да заспят с някои от известните приказки на български език.

Мобилното приложение явно вече има добра слава сред децата и семействата. Доказват го неговите няколко милиона тегления, както и над 160-те милиарда гледания, които е генерирало.

Популярността си обаче дължи не само на разнообразното и подбрано съдържание за деца, но и на чувството за сигурност и безопасност, което се опитва да осигурява на техните родители.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041