Sandanski1.com

Германец бяга панически от Меркел, намерил е рая в Сандански Германец бяга панически от Меркел, намерил е рая в Сандански

Опера край пирамидите в Мелник Опера край пирамидите в Мелник

Много тревожни данни за здравния статус на учителите у нас Много тревожни данни за здравния статус на учителите у нас

Петрич: Цигани нападнаха екип на "Спешна помощ"

04 Feb 2019 :: Sandanski1.com

Шофьорът на линейката е ударен с юмрук по главата

Шофьор на линейка е бил нападнат в Петрич по време на посещение на спешен екип в ромската махала на града.

„Сигналът до филиала на „Спешен център“ в Петрич е бил подаден в 12.00 часа. Екип на центъра се е отзовал четири минути след подаването на сигнала. Фелдшерът е прегледал 25-годишната жена, която се е нуждаела от помощ и е направил необходимите манипулации, след което я е насочил за по-нататъшни изследвания към личния лекар”, каза за Радио Благоевград директорът на ЦСМП-Благоевград д-р Красимир Михайлов.

На място е имало десетина души, един от които е влязъл в остро пререкание с фелдшера. При опита на шофьора на линейката да предотврати скандала, е бил ударен с юмрук в главата.

За инцидента веднага са били информирани полицейското управление в Петрич и Районната прокуратура.

Сигналът е изпратен и до министерството на здравеопазването, съгласно установената процедура“, допълни д-р Михайлов. Нападателят е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство в Районна прокуратура-Петрич за дребно хулиганство, съобщи говорителят на ОД на МВР-Благоевград Йорданка Шаркова.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041