Sandanski1.com

ВИДЕО. 14 са вече животните в зоокъта към парк "Свети Врач" - град Сандански

ВИДЕО. Тържествена заря-проверка в чест на 90-годишнината на град Сандански ВИДЕО. Тържествена заря-проверка в чест на 90-годишнината на град Сандански

Къде са туристите? Незапомнен срив на туризма в началото на сезона Къде са туристите? Незапомнен срив на туризма в началото на сезона - цели 15%, за някои пазари дори 20%

ПГ "Яне Сандански" ще открие нова специалност за обучение тази есен

06 Feb 2019 :: Sandanski1.com

Днес представители на ротарианците посетиха училището, за да видят вече доставените маси и столове за нов кабинет

Със съдействието на Ротари клуб Сандански продължава обновяването на кабинета по природни науки в Профилирана гимназия "Яне Сандански".

Днес представители на ротарианците - президентът Атанас Белички и Илия Янков, посетиха училището, за да видят вече доставените маси и столове - общо 33 комплекта, осигурени от Ротари.

Директорът на гимназията Снежана Николова съобщи, че от тази есен ще има прием (от 8 клас), в новия профил "Природни науки - химия и биология", подходящ за младежи, които смятат да продължат образование във висши учебни заведения в специалностите "Медицина" и "Фармация".

Новият кабинет предстои да бъде дооборудван, същинският му ремонт е извършен със средства на гимназията, 11 700 лева досега.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041