Sandanski1.com

Сандански. Властите призоваха хората  с прасета доброволно да ги заколят прасетата. Срок - 26 август Сандански. Властите призоваха хората доброволно да заколят прасетата си. Срок - 26 август

Атанас Василев влиза в надпреварата за кмет на Община Сандански Атанас Василев влиза в надпреварата за кмет на Община Сандански

 Пълна консолидация в ГЕРБ – Сандански, за кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат Пълна консолидация в ГЕРБ – Сандански, за кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат

Вицепрезидентът Йотова: Необходим е план „Маршал“ за спасяване на българското село

10 Feb 2019 :: Sandanski1.com

България да извоюва целеви средства за по-отдалечените и слабо развитите региони

Прессекретариат на президента
Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви днес, че проблемите пред българските села се задълбочават и затова има нужда от специален план за живеещите в отдалечените региони, съобщи БНР.

„Необходима е целенасочена политика за развитие на селата, план „Маршал“ за спасяването на българското село, защото проблемите се роят един след друг – днес е транспортът, утре ще е достъпът до болница и аптека“, каза Йотова в благоевградското село Делчево, където бе гост на традиционния Празник на виното.

„Сега сме в навечерието на формирането на следващата финансова рамка за следващия финансов период. България е в правото си да извоюва целеви средства за по-отдалечените и по слабо развитите собствени свои региони“, добави вицепрезидентът.

По думите на вицепрезидента при формирането на новия европейски бюджет след 2020 г. България трябва да извоюва целеви средства за отдалечените и по-слабо развитите региони. „Тези средства трябва да се използват само и единствено за тези региони, тогава в тях ще се възвърне животът, хората няма да бягат към големите градове да търсят поминък“, отбеляза Илияна Йотова.

------------------------------------------------------------------

Търсите ли някого, който да почисти прозорците за Вашия дом или бизнес?
Не търсете повече! Ние, от Еxtreme window cleaning - Сандански, ще се погрижим за Вашите прозорци! Обадете се сега за безплатна консултация! За контакт: 0895 45 30 40.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041