Sandanski1.com

ВИДЕО. 14 са вече животните в зоокъта към парк "Свети Врач" - град Сандански

http://sandanski1.com/news/data/upimages/jobs/m_manolov12.jpg Мая Манолова организира приемни в девет благоевградски общини

Фестивал на военни оркестри в град Сандански Фестивал на военни оркестри в град Сандански

ЛРД "Сокол-1920" - Сандански, взе решение да подпомогне с 2500 лева Кръстьо Неделчев, който пострада при инцидент по време на лов

05 Apr 2019 :: Sandanski1.com

...

Управителният съвет на ЛРД "Сокол-1920" - Сандански, взе решение да подпомогне с 2500 лева Кръстьо Неделчев, катунцалия и горски работник,, който пострада при инцидент по време на лов. Сумата ще бъде използвана за рехабилитационни процедури в столицата.

На заседанието на ръководния орган на ловците и риболовците от общината бе взето също така решение да бъдат сформирани два отбора (А и Б) от по трима души, които да представят Сандански по време на традиционния турнир по стрелба, дисциплина "Скиит", който ще се състои на полигона в м. Бели брег на 27 април, пос лучай празника на града. Шестимата ще имат един месец за тренировки, за да повишат стрелковата си подготовка на разноски на дружеството.

"Не може купите и грамотите от нашите турнири да отиват все в колегите от Петрич, Благоевград и Гоце Делчев", рече доайенът на авджиите Иван Вергов - Генерала.

Следващото редовно заседание на ЛРД "Сокол-1920" ще се състои на 8 юни, за да се изчака завръщането на подп. Кирил Спаневиков, който приключва бойната се мисия в Афганистан и се очаква да се завърне в края на май.

Тогава ще се разгледа и прошението на 5 ловни групи от района на село Игралище да бъдат самостоятелни, а не в една дружинка.

Междувременно ЛРД "Сокол-1920" продължава да приема кандидате за курс за ловци с нарезно оръжие. Желаещите задължително трябва да са ловци с право на употреба на гладкоцевно оръжие, 12 калибър.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041