Sandanski1.com

ВМРО представи канидатите си за кмет на Община Сандански - Атанас Стоянов, общински съветници и кметове на населени места ВМРО представи канидатите си за кмет на Община Сандански и общински съветници

Яне Янев: ако стана кмет, ще има съдени и осъдени от управлявалите през последните 16 години общината

Младен Тимчев: Сандански ще бъде подреден и зелен град! Младен Тимчев: Сандански ще бъде подреден и зелен град!

Великденски турнир по шахмат, организатор е Община Сандански Великденски турнир по шахмат за деца и възрастни, 28 и 29 април, организатор е Община Сандански

22 Apr 2019 :: Sandanski1.com

Право на участие имат всички шахматисти от община Сандански, заплатили турнирна такса, както и всички шахматисти от област Благоевград

По повод Великденските празници и Празника на моя град, община Сандански организира Великденски турнир по шах в две възрастови групи: възрастни и деца.

Вид на турнирите – Рапид /Ускорен шах с контрола 15 мин. на състезател по швейцарска система – 9 кръга/.

Надпреварата за деца ще се проведе на 28 април /неделя/ от 09:00 ч. в Заседателната зала на Общински съвет – Сандански. Турнирът за деца е от I до IVклас и от V до VIII клас. Участието за деца е безплатно.

Турнирът за възрастни ще се проведе на 29 април /понеделник/ от 09:00 ч. в Заседателната зала на Общински съвет – Сандански.

Право на участие имат всички шахматисти от община Сандански, заплатили турнирна такса, както и всички шахматисти от област Благоевград, лично поканени от организаторите, заплатили турнирна такса.

Всеки желаещ може да се запише до 28 април. В деня на провеждане на турнира ще се приемат заявки за участие от 09:00 ч. до 09:30 ч.
Най-добрите гросмайстори ще получат купи, а всички участници грамоти. За децата ще има много предметни награди и изненади.

Такси за участие:
• Ученици – безплатно
• Възрастни – 10 лв. за жители на община Сандански
• Възрастни – 20 лв. за гости на община Сандански

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041