Sandanski1.com

Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски

Ранното пенсиониране на учителите нанася вреда

Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански

Тестването на тол системата започва на 15 май

09 May 2019 :: Sandanski1.com

Очаква се на срещата да бъде уточнено и колко километра ще бъдат безплатните пътища, като според Нанков те ще са минимум 13 000 километра

Има пълна готовност за тестване на тол системата в реално време, както беше обявено - от 15 май, съобщи зам. министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, цитиран от Би Ти Ви.

27 камери вече били монтирани, а за други 63 имало издадени разрешения и предстои да бъдат поставени в близките дни.

Той посочи, че ще се търси баланс между частния и обществения интерес по отношение на тарифите, на обхвата на пътищата, които ще влязат в обхвата на тол системата.

На среща с превозвачите ще бъде представен анализ на състоянието на пътищата от втори и трети клас. Зам.-министърът обясни, че идеята е в обхвата на тол системата да бъдат включени тези пътища, но след като им се направи ремонт.

Очаква се на срещата да бъде уточнено и колко километра ще бъдат безплатните пътища, като според Нанков те ще са минимум 13 000 километра.

Николай Нанков съобщи, че е приета оставката на инж. Дончо Атанасов като член на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура". Той подаде оставка в средата на април, след като беше обвинен за тежката катастрофа край Своге от м.г., при която загинаха 20 души.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041