Sandanski1.com

ВМРО представи канидатите си за кмет на Община Сандански - Атанас Стоянов, общински съветници и кметове на населени места ВМРО представи канидатите си за кмет на Община Сандански и общински съветници

Яне Янев: ако стана кмет, ще има съдени и осъдени от управлявалите през последните 16 години общината

Младен Тимчев: Сандански ще бъде подреден и зелен град! Младен Тимчев: Сандански ще бъде подреден и зелен град!

Тестването на тол системата започва на 15 май

09 May 2019 :: Sandanski1.com

Очаква се на срещата да бъде уточнено и колко километра ще бъдат безплатните пътища, като според Нанков те ще са минимум 13 000 километра

Има пълна готовност за тестване на тол системата в реално време, както беше обявено - от 15 май, съобщи зам. министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, цитиран от Би Ти Ви.

27 камери вече били монтирани, а за други 63 имало издадени разрешения и предстои да бъдат поставени в близките дни.

Той посочи, че ще се търси баланс между частния и обществения интерес по отношение на тарифите, на обхвата на пътищата, които ще влязат в обхвата на тол системата.

На среща с превозвачите ще бъде представен анализ на състоянието на пътищата от втори и трети клас. Зам.-министърът обясни, че идеята е в обхвата на тол системата да бъдат включени тези пътища, но след като им се направи ремонт.

Очаква се на срещата да бъде уточнено и колко километра ще бъдат безплатните пътища, като според Нанков те ще са минимум 13 000 километра.

Николай Нанков съобщи, че е приета оставката на инж. Дончо Атанасов като член на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура". Той подаде оставка в средата на април, след като беше обвинен за тежката катастрофа край Своге от м.г., при която загинаха 20 души.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041