Sandanski1.com

В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“ В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“

I OU Св. Климент Охридски - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв. I OU "Св. Климент Охридски" - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв.

20 години Прицърковно училище 20 години Прицърковно училище "Свети благоверен Цар Петър Български", при храм "Свети Георги", град Сандански. Концерт-спектакъл

Тестването на тол системата започва на 15 май

09 May 2019 :: Sandanski1.com

Очаква се на срещата да бъде уточнено и колко километра ще бъдат безплатните пътища, като според Нанков те ще са минимум 13 000 километра

Има пълна готовност за тестване на тол системата в реално време, както беше обявено - от 15 май, съобщи зам. министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, цитиран от Би Ти Ви.

27 камери вече били монтирани, а за други 63 имало издадени разрешения и предстои да бъдат поставени в близките дни.

Той посочи, че ще се търси баланс между частния и обществения интерес по отношение на тарифите, на обхвата на пътищата, които ще влязат в обхвата на тол системата.

На среща с превозвачите ще бъде представен анализ на състоянието на пътищата от втори и трети клас. Зам.-министърът обясни, че идеята е в обхвата на тол системата да бъдат включени тези пътища, но след като им се направи ремонт.

Очаква се на срещата да бъде уточнено и колко километра ще бъдат безплатните пътища, като според Нанков те ще са минимум 13 000 километра.

Николай Нанков съобщи, че е приета оставката на инж. Дончо Атанасов като член на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура". Той подаде оставка в средата на април, след като беше обвинен за тежката катастрофа край Своге от м.г., при която загинаха 20 души.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041