Sandanski1.com

Община Сандански - с богата празнична програма през декември Община Сандански - с богата празнична програма през декември

Археологически музей - Сандански, ще организира предколедни работилнички, с участието на деца и младежи от Община Сандански Археологически музей - Сандански, ще организира предколедни работилнички, с участието на деца и младежи от Община Сандански

Имоти в Сандански купуват основно българи. Цел - за собствено ползване. Цените и пазарът стагнират Имоти в Сандански купуват основно българи. Цел - за собствено ползване. Цените и пазарът стагнират

РЗС: Управлението на Котев е пълен провал! Скоро ще предложим спасителен план за Сандански!

25 Jul 2019 :: Sandanski1.com

===

РЗС оценява мандата на кмета Кирил Котев като пълен провал. Както по отношение на липсата на основни политики формиращи развитието на градската среда, така и в областта на сигурността, данъчната политика, инфраструктурата и околната среда.

Считаме, че за последните четири години в община Сандански не само, че не е направено нищо значимо, но се наблюдава трайна тенденция към:

- нетърпима корупционна действителност;
- по-лоша икономическа и инвестиционна среда;
- негативно развитие на туризма;
- по-запрашен въздух и по-мръсни и разбити улици;
- водния цикъл на града остана в миналото, а проблемите и дълговете в УВЕКС са все по-нерешими;
- източване на Стройкомтранс чрез закупуване на остаряла и ненужна техника;
- липса на нови инвестиционни намерения гарантиращи задържането на младите хора в града.

Бихме могли да изброяваме още много за кражбите при санирането, за шуробаджинащината в общината, за незаконните сечи и за имотните измами, но няма смисъл ако следващия кмет не е в състояние да потърси отговорност за тези безобразия.

При така създалата се обстановка РЗС счита, че кмета Котев не е в състояние да изпълнява правомощията си. Този кмет и статуквото около него са делегитимирани.

Очакваме както ние така и гражданите на Сандански да се произнесе етичната комисия на ПП ГЕРБ за незаконния минерален водопровод и за схемите на Котев и Манолев феодализирали родния ни град.

Обществото е свалило отдавна доверието си от тях и те нямат вече моралното право да представляват града ни.

Пресцентър на РЗС

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041