Sandanski1.com

В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“ В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“

I OU Св. Климент Охридски - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв. I OU "Св. Климент Охридски" - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв.

20 години Прицърковно училище 20 години Прицърковно училище "Свети благоверен Цар Петър Български", при храм "Свети Георги", град Сандански. Концерт-спектакъл

Регионален форум „Социално предприемачество“, Благоевград

18 Sep 2019 :: Sandanski1.com

...

Сдружение на Югозападните общини има удоволствието да ви покани на Регионален форум „Социално предприемачество“, който ще се проведе на 19.09.2019 г. /четвъртък/ от 10.30 часа, в зала „22 септември“, гр. Благоевград.


Целта на форума е да популяризира концепцията за социална икономика и да подпомогне развитието на социалното предприемачество в Югозападна България.

На форума ще се дискутират теми като: подобряване на нормативната база, касаеща дейността на социалните предприятия; подпомагане на социалното сближаване в региона; популяризиране на добрия европейски опит в областта на социалното предприемачество и възможностите за прилагането му в България; популяризиране на възможности за мобилизиране на вътрешни и привличане на външни ресурси за развитие на социалното предприемачество.
Участие ще вземат представители на общини и социални предприятия, като част от тях ще представят своите продукти и услуги.
Форумът е част от дейностите по проект "Моето хоби е моя професия – предоставяне на услуги за интернет бизнеси", изпълняван от СЮЗО и финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, Приоритетна ос „Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване“, Процедура „Развитие на социалното предприемачество“.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с екипа на Сдружение на Югозападните общини на тел. 073 88 22 75, 0888796233 или ни пишете на e-mail aswm@abv.bg.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041