Sandanski1.com

Общественият съвет по спорт има днес среща с кмета Атанас Стоянов и председателя на ПК по спорт при ОбС Кирил Ханджийски

Πoвeчe пapи в Eвpoпa тeĸaт oт Изтoĸ нa Зaпaд, a нe oбpaтнo Πoвeчe пapи в Eвpoпa тeĸaт oт Изтoĸ нa Зaпaд, a нe oбpaтнo. Koxeзиoннaтa пoлитиĸa нa EC нe e блaгoтвopитeлнocт

Имоти в Сандански купуват основно българи. Цел - за собствено ползване. Цените и пазарът стагнират Имоти в Сандански купуват основно българи. Цел - за собствено ползване. Цените и пазарът стагнират

Яне Янев: ако стана кмет, ще има съдени и осъдени от управлявалите през последните 16 години общината

03 Oct 2019 :: Sandanski1.com

...

Тази вечер (на 3 октомври) в Дома на културата кандидатът за кмет на Община Сандански Яне Янев представи екипа си (кандидати за общински съветници и кметове на населени места) и програмата за управление.

Лидерът на РЗС предвиди, че ако бъде избран за кмет, то Сандански ще настигне и задмине Банско, Гоце Делчев и Разлог в развитието си и ще бъде сред най-бързо развиващите се у нас общини.

"Имам амбициите, силата и авторитета да направя Сандански град, за който ще се говори в цяла България", заяви кандидатът за кмет. След кратка програмна реч той разви детайлно и програмата си за управление.

В частност тя предвижда създаване на общинско лесничейство, на общинско тържище със складова база и хладилни инсталации, мегапаркинг над река Санданска Бистрица за 150 автобуса и 1000 леки коли, софтуерно училище и др.

Програмна реч


Стратегия за управление


Янев заяви, че ръководената от него предизборна коалиция (в нея влизат "Атака", "Воля" и напуснали наскоро БСП хора) не вижда в останалите кандидати за кмет опоненти.

"Ниската избирателна активност е истинският ни опонент. Ако хората се явят масово пред урните, още на първия тур изборите ще бъдат решени в наша полза", каза Янев.

Той обеща, че ако стане кмет, ще има "съдени и осъдени" от управлявалите през последните 16 години общината.Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041