Sandanski1.com

В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“ В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“

I OU Св. Климент Охридски - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв. I OU "Св. Климент Охридски" - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв.

20 години Прицърковно училище 20 години Прицърковно училище "Свети благоверен Цар Петър Български", при храм "Свети Георги", град Сандански. Концерт-спектакъл

Яне Янев: ако стана кмет, ще има съдени и осъдени от управлявалите през последните 16 години общината

03 Oct 2019 :: Sandanski1.com

...

Тази вечер (на 3 октомври) в Дома на културата кандидатът за кмет на Община Сандански Яне Янев представи екипа си (кандидати за общински съветници и кметове на населени места) и програмата за управление.

Лидерът на РЗС предвиди, че ако бъде избран за кмет, то Сандански ще настигне и задмине Банско, Гоце Делчев и Разлог в развитието си и ще бъде сред най-бързо развиващите се у нас общини.

"Имам амбициите, силата и авторитета да направя Сандански град, за който ще се говори в цяла България", заяви кандидатът за кмет. След кратка програмна реч той разви детайлно и програмата си за управление.

В частност тя предвижда създаване на общинско лесничейство, на общинско тържище със складова база и хладилни инсталации, мегапаркинг над река Санданска Бистрица за 150 автобуса и 1000 леки коли, софтуерно училище и др.

Програмна реч


Стратегия за управление


Янев заяви, че ръководената от него предизборна коалиция (в нея влизат "Атака", "Воля" и напуснали наскоро БСП хора) не вижда в останалите кандидати за кмет опоненти.

"Ниската избирателна активност е истинският ни опонент. Ако хората се явят масово пред урните, още на първия тур изборите ще бъдат решени в наша полза", каза Янев.

Той обеща, че ако стане кмет, ще има "съдени и осъдени" от управлявалите през последните 16 години общината.Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041