Sandanski1.com

Маските остават задължителни на закрито и през август Маските остават задължителни на закрито и през август

Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански! Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански!

Първо основно училище Първо основно училище "Св. Климент Охридски" ще има физкултурен салон

Изразена бе тревога, че Общинската организация на БСП в Община Сандански влезе в предизборната надпревара силно разединена БСП - Сандански, направи анализ на изминалите местни избори

29 Nov 2019 :: Sandanski1.com

Изразена бе тревога, че Общинската организация на БСП в Община Сандански влезе в предизборната надпревара силно разединена

Общинският съвет на БСП Сандански представи пред партийния актив цялостен анализ за изминалите местни избори на 28.11.2019 в клуба на БСП.

Заседанието бе открито с едноминутно мълчание в памет на великия и незабравим Стефан Данаилов.

Изразена бе тревога, че Общинската организация на БСП в Община Сандански влезе в предизборната надпревара силно разединена.

Вместо пътят на диалога, бе избран пътят на конфронтацията. За да бъдем обективни, трябва да кажем, че вероятно всеки е допуснал някаква грешка. Затова анализът на изборите трябва да бъде началото на възстановяването на диалога и единството в партията.“ – се казва в част от изводите в анализа.

Общинският съвет на БСП – Сандански определи резултатите от изборите като добри, но недостатъчни, въпреки че се отчита увеличаване на броя на съветниците, а резултатът за кмет е почти три пъти по- висок от този през 2015 година.

Социалистите бяха запознати с решение от 28 септември 2019 г. на заседание на ОбС на БСП, на което е прекратено членството в БСП на Снежана Любенова Стоянова, на основание чл. 13, т. 2 от Устава на БСП и на основание на Решение 111-МИ/24. 09. 19 г. на ОИК– Сандански.

Същото заседание е избрало временно изпълняващ длъжността председател и е попълнило състава на Общинския съвет на БСП.

„БСП е в навечерието на пълен цикъл отчети и избори в партията. Взето е решение решение събранията в основните партийни организации да започнат на 01.12.2019 год. , а Общинската конференция в Сандански да бъде проведена на 7-ми март 2020 година. От всички нас зависи да постигнем обединение, за да върви БСП Сандански напред и да постигаме по- добри резултати“ - заявяват Общински съвет на БСП Сандански.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041