Sandanski1.com

Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност? Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност?

Училищата ще станат канал за разпространение на COVID-19 към рисковите групи

БЛС: Твърденията на някои колеги-лекари за COVID-19 са обидни и лишени от професионална колегиалност

Опровержение от легитимната Общинска организация на БСП - Сандански

29 Nov 2019 :: Sandanski1.com

...

Легитимната организация на БСП-Сандански изразява своето възмущение от некоректното изявление на Младен Тимчев в сайта САНДАНСКИ1.КОМ.

Открито заявяваме, че Младен Тимчев може да представлява само себе си, не може да говори от името на организацията, не може да провежда пленум на общинските съветници на БСП, не може да попълва Общинския съвет на БСП, не може да свиква конференция на общинската организация. Ясно казано не може нищо да прави освен да се хвали.

Общинския съвет на БСП - Сандански, членува в легитимната организация, а Младен Тимчев събира негови роднини приятели и отпаднали членове от БСП, за да му ръкопляскат и „възхваляват“ и прекланят.

Младен Тимчев и кохорта нямат право да избират председател на Общинската организация и нямат право да попълват общинския партиен съвет и техните действия са противоуставни, грубо погазване на Устава, но за пореден път.

Събранията на М. Тимчев са не само противоуставни, но безплодни и насочени да разцепят партията.

Членовете на ОбС могат да се избират само на Общинска конференция, а този състав е изчерпан и никой няма право да попълва състава със случайни и удобни хора за постигане на личните цели и амбиции на Младен Тимчев.

Само Общинската конференция може да избира ръководни органи на партията , като председател и о общински съвет за пояснение на Младен Тимчев, а среднощните тайни събрания , които провежда са срам за него безплодни и безпочвени.

До кога ще се елиминират 240 членове на БСП - Сандански и ще се угажда на една шепа/групичка/ самозванци, които нямат право да представляват БСП - Сандански.

Това е жив преврат!!!Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041