Sandanski1.com

Маските остават задължителни на закрито и през август Маските остават задължителни на закрито и през август

Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански! Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански!

Първо основно училище Първо основно училище "Св. Климент Охридски" ще има физкултурен салон

Всички превозвачи от област Благоевград ще се включат в протеста на 13 януари

08 Jan 2020 :: Sandanski1.com

...

Всички превозвачи от област Благоевград ще се включат в протеста на 13 януари, каза Петър Демерджиев, собственик на „Пътнически превози“ – Благоевград, цитиран от „Фокус“. Той обясни, че при всички положения това ще се отрази на превоза в региона и ще създаде проблеми на автогарите, както и че ще има спрени автобуси.


„По всички медии бе съобщено, че ще се спрат автобусите, товарните автомобили и такситата, така че естествено, че ще има проблеми“, заяви още Демерджиев.


Той обясни, че изцяло подкрепя исканията на останалите превозвачи. „Ние сме съгласни да има тол такси, но не на тези цени, които са определени в момента“, посочи Демерджиев.


Демерджиев прогнозира, че ако стойностите на таксите останат такива, много от транспортните фирми в България ще преустановят дейност, което би предизвикало транспортен хаус. Демерджиев коментира, че отбеляза също в понеделник няма да бъде в точно определени часови граници.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041