Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Горанов е против по-ниски данъци. Прогнозира дори нужда ДДС да стане 24%, а данък печалба - 18% Горанов е против по-ниски данъци. Прогнозира дори нужда ДДС да стане 24%, а данък печалба - 18%

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

Всички превозвачи от област Благоевград ще се включат в протеста на 13 януари

08 Jan 2020 :: Sandanski1.com

...

Всички превозвачи от област Благоевград ще се включат в протеста на 13 януари, каза Петър Демерджиев, собственик на „Пътнически превози“ – Благоевград, цитиран от „Фокус“. Той обясни, че при всички положения това ще се отрази на превоза в региона и ще създаде проблеми на автогарите, както и че ще има спрени автобуси.


„По всички медии бе съобщено, че ще се спрат автобусите, товарните автомобили и такситата, така че естествено, че ще има проблеми“, заяви още Демерджиев.


Той обясни, че изцяло подкрепя исканията на останалите превозвачи. „Ние сме съгласни да има тол такси, но не на тези цени, които са определени в момента“, посочи Демерджиев.


Демерджиев прогнозира, че ако стойностите на таксите останат такива, много от транспортните фирми в България ще преустановят дейност, което би предизвикало транспортен хаус. Демерджиев коментира, че отбеляза също в понеделник няма да бъде в точно определени часови граници.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041