Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Горанов е против по-ниски данъци. Прогнозира дори нужда ДДС да стане 24%, а данък печалба - 18% Горанов е против по-ниски данъци. Прогнозира дори нужда ДДС да стане 24%, а данък печалба - 18%

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

МВР и ДАНС проверяват всички ВиК дружества и депа с отпадъци

10 Jan 2020 :: Sandanski1.com

...

За да бъдат предотвратени подобни кризи като тази с водата в Перник, МВР и ДАНС проверяват всички ВиК дружествата в страната. Ако бъдат открити данни за престъпления, ще бъде сезирана прокуратурата, каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Паралелно с това се проверяват и депата с отпадъците - отново на територията на цялата страна.

„По темата за боклуците има сформиран щаб в ГДНП, където ежедневно постъпва информация от цялата страна, прави се пътна карта на боклуците в България, разговорно звучейки. Ние ще имаме като приключи тази проверка, къде, в коя точка на България какво количество боклуци се съхранява, какво се прави с тях“, каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

„Ако бъде открито някакво нарушение и бъдат събрани данни за престъпление, ще бъде докладвано съответно на окръжния прокурор на територията, на която става това нещо, и съответно на главния прокурор, тъй като тази проверка е разпоредена от него“, обясни той.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041