Sandanski1.com

Маските остават задължителни на закрито и през август Маските остават задължителни на закрито и през август

Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански! Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански!

Първо основно училище Първо основно училище "Св. Климент Охридски" ще има физкултурен салон

МВР и ДАНС проверяват всички ВиК дружества и депа с отпадъци

10 Jan 2020 :: Sandanski1.com

...

За да бъдат предотвратени подобни кризи като тази с водата в Перник, МВР и ДАНС проверяват всички ВиК дружествата в страната. Ако бъдат открити данни за престъпления, ще бъде сезирана прокуратурата, каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Паралелно с това се проверяват и депата с отпадъците - отново на територията на цялата страна.

„По темата за боклуците има сформиран щаб в ГДНП, където ежедневно постъпва информация от цялата страна, прави се пътна карта на боклуците в България, разговорно звучейки. Ние ще имаме като приключи тази проверка, къде, в коя точка на България какво количество боклуци се съхранява, какво се прави с тях“, каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

„Ако бъде открито някакво нарушение и бъдат събрани данни за престъпление, ще бъде докладвано съответно на окръжния прокурор на територията, на която става това нещо, и съответно на главния прокурор, тъй като тази проверка е разпоредена от него“, обясни той.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041