Sandanski1.com

В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“ В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“

I OU Св. Климент Охридски - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв. I OU "Св. Климент Охридски" - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв.

20 години Прицърковно училище 20 години Прицърковно училище "Свети благоверен Цар Петър Български", при храм "Свети Георги", град Сандански. Концерт-спектакъл

2124 училища са в грипна ваканция

04 Feb 2020 :: Sandanski1.com

...

Само в училищата в областите Монтана и Габрово днес се провеждат учебни занятия. Това съобщават от Министерството на образованието и науката.

Заради грипа учебният процес е преустановен в 2124 училища и в девет детски градини в 19 области на страната, става ясно от съобщението.

Частично са преустановени занятията в други 7 области.

Не се провеждат занимания и в 9 детски градини в област Разград - в общините Самуил, Кубрат, Лозница и Завет.

В Пловдив, грипната вакация ще бъде удължена с още два дни. Учениците ще се върнат в класните стаи на 10 февруари. От РЗИ изтъкват като причина големия брой заболели. Предписанията за удължаване на ваканцията до 10 февруари се отнасят за всички общини в Пловдивска област.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041