Sandanski1.com

В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“ В Археологически музей се състоя първата среща на клуб „Приятели на историята“

I OU Св. Климент Охридски - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв. I OU "Св. Климент Охридски" - град Сандански, приключва изпълнението на проект за 1 млн. лв.

20 години Прицърковно училище 20 години Прицърковно училище "Свети благоверен Цар Петър Български", при храм "Свети Георги", град Сандански. Концерт-спектакъл

Мелник в очакване на „Златен грозд“ 2020 г. Програма!

05 Feb 2020 :: Sandanski1.com

===

И тази година, за девета поредна година Община Сандански и Сдружение „За Мелник“ канят любителите на уникалното мелнишко вино на 8 и 9 февруари в град Мелник.

Винопроизводителите от Мелнишкия регион ще представят най-доброто от своята продукция, а богатата фолклорна програма, поднесена от местни и гостуващи самодейни състави, ще превърне виненото изложение в истински празник за сетивата.

Специални гости на деветото издание на „Златен грозд“ ще бъдат младата и талантлива певица Емилия Трайкова с Духов оркестър, Сандански, както и Карамфил Божиков и Ирина Паскалева.

Организаторите от Община Сандански и Сдружение „За Мелник“ отправят покана към производителите на домашно вино да се включат в традиционния конкурс, който се провежда в две категории – „Мелнишка лоза“ и „Букет“.

Всеки, който желае да провери качествата на вината от реколта 2019 г., следва да предостави 2л. от „божествения еликсир“. Пробите ще се приемат в Кметство „Мелник“ в работните дни от 27 януари до 7 февруари, в часовете между 8:00 и 17:00.

Очакваме ви на 8 и 9 февруари, 12:00 ч. в сърцето на очарователен Мелник!

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041