Sandanski1.com

Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски

Ранното пенсиониране на учителите нанася вреда

Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански

Мелник в очакване на „Златен грозд“ 2020 г. Програма!

05 Feb 2020 :: Sandanski1.com

===

И тази година, за девета поредна година Община Сандански и Сдружение „За Мелник“ канят любителите на уникалното мелнишко вино на 8 и 9 февруари в град Мелник.

Винопроизводителите от Мелнишкия регион ще представят най-доброто от своята продукция, а богатата фолклорна програма, поднесена от местни и гостуващи самодейни състави, ще превърне виненото изложение в истински празник за сетивата.

Специални гости на деветото издание на „Златен грозд“ ще бъдат младата и талантлива певица Емилия Трайкова с Духов оркестър, Сандански, както и Карамфил Божиков и Ирина Паскалева.

Организаторите от Община Сандански и Сдружение „За Мелник“ отправят покана към производителите на домашно вино да се включат в традиционния конкурс, който се провежда в две категории – „Мелнишка лоза“ и „Букет“.

Всеки, който желае да провери качествата на вината от реколта 2019 г., следва да предостави 2л. от „божествения еликсир“. Пробите ще се приемат в Кметство „Мелник“ в работните дни от 27 януари до 7 февруари, в часовете между 8:00 и 17:00.

Очакваме ви на 8 и 9 февруари, 12:00 ч. в сърцето на очарователен Мелник!

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041