Sandanski1.com

Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност? Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност?

История на Ловно-рибарско дружество История на Ловно-рибарско дружество СОКОЛ1920, Сандански

Конспирация от пето поколение: как социалните мрежи превърнаха 5G в невидима заплаха Конспирация от пето поколение: как социалните мрежи превърнаха 5G в невидима заплаха

Тревога в ресторантьорския бранш: 200 хил. губят работата си?

25 Mar 2020 :: Sandanski1.com

Засега част от заведенията се справят с доставки по домовете

Около 150-200 хиляди работници и служители от ресторанти, заведения и хотели ще бъдат освободени до края на март като резултат от наложените карантинни мерки заради COVID-19, прогнозират от Сдружението на заведенията, пише dnes.bg.

Лъчезар Ениманев е доставчик в заведение за бързо хранене в София. Признава, че в началото е имал известно притеснение да не се зарази с Ковид-19, но в условията на работа голяма промяна няма. Едно от новите неща е т.нар. безконтактна доставка, обяснява той пред Bulgaria ON AIR.

От началото на кризата с коронавируса има спад в поръчките, но компанията е готова да поеме удара.
А това, на което се надяват всички, е пандемията да приключи скоро. От фирмата апелират към всички да останат у дома. А доставките по домовете са гарантирани.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041