Sandanski1.com

Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски

Ранното пенсиониране на учителите нанася вреда

Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански

НСИ: 15% спад в строителството през април

09 Jun 2020 :: Sandanski1.com

===

По предварителни данни на Националния статистически институт през април индексът на продукцията в сектор "Строителство", изчислен въз основа на сезонни данни , е с 0.7 на сто под равнището от предходния месец. Календарните данни показват спад от 15 на сто на строителната продукция през април 2020 г. в сравнение със същия месец на 2019 година.

През април 2020 г. индексът на произведената строителна продукция, изчислен от сезонни данни, е под равнището от предходния месец, като продукцията от гражданското/инженерното строителство намалява с 1.4 на сто, а от сградното строителство – с 0.2 на сто.

На годишна база е регистриран спад на календарния през април както при сградното строителство – със 17.3 на сто, така и при гражданското/инженерното строителство - с 11.7 на сто.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041