Sandanski1.com

Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски

Ранното пенсиониране на учителите нанася вреда

Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански

На 20 юни ще се състои обучение на спасители-доброволци, за първи път в град Сандански!

11 Jun 2020 :: Sandanski1.com

===

Обучението се организира от Съюз на българските спасители за спасители и доброволци от доброволни формирования в Област Благоевград, модул „Търсене и спасяване“.

Югозападна България е включена в картата на сеизмичната зона. Земетресенията в България са сред най-опасните природни бедствия, тъй като 97% от територията на страната е застрашена от сеизмични въздействия.

Обучението ще се съсоти в новия си полигон за обучения при бедствия, катастрофи, долекарска помощ и извънредни ситуации Secret zone, бившо военно поделение 18940.

Предстоят различни обучения в сферата на спасяването, сигурността и безопасността, както за професионалисти, доброволци, така и за граждани.

Ако има желаещи доброволци, да се включват - като статисти (да играят ролята на пострадали), фотографи, оператори на видеокамери или дронове, трябва да се свържат чрез лично съобщение, Facebook на Костадин Карамитов.

Ако не сте член на организацията и искате да дойдете на учението, може да се включите, като се запознаете с условията за членство, тук: http://spasitelbg.com/seat

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041