Sandanski1.com

Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски Резултатите по математика на седмокласниците са тревожно ниски

Ранното пенсиониране на учителите нанася вреда

Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански Панически атаки произтичащи от коронавирусната инфекция. Из опита на психолог Теодора Панчева, Сандански

Две училища от гр.Сандански спечелиха проекти по програма „Еразъм +”

12 Jun 2020 :: Sandanski1.com

...

Две училища от гр.Сандански спечелиха проекти по програма „Еразъм +” , Ключова дейност 1 – „Мобилност“, сектор „Училищно образование“. Учители от Спортно училище - Сандански и Първо основно училище ”Св.Климент Охридски” ще осъществят образователни мобилности в няколко Европейски държави. Само 71 проекти са одобрени за финансиране от подадени 256 за този сектор, от които 2 са за град Сандански.

8 учители от Спортно училище ще осъществят образователните мобилностите в Тенерифе, Барселона, Палермо и Валенсия. Училището е подбрало курсове за професионална квалификация в областта на ИКТ, ефективно управление на европейски проекти, емоционална интелигентност и лидерски умения.

6 учители от Първо основно училище ”Св. Климент Охридски” ще осъществят образователни мобилностите във Флоренция и 2 учители ще осъществят образователна мобилност в Клуж Напока, Румъния. Те ще повишат своята професионална квалификация в областта на ИКТ.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041