Sandanski1.com

Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност? Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност?

Училищата ще станат канал за разпространение на COVID-19 към рисковите групи

БЛС: Твърденията на някои колеги-лекари за COVID-19 са обидни и лишени от професионална колегиалност

Две училища от гр.Сандански спечелиха проекти по програма „Еразъм +”

12 Jun 2020 :: Sandanski1.com

...

Две училища от гр.Сандански спечелиха проекти по програма „Еразъм +” , Ключова дейност 1 – „Мобилност“, сектор „Училищно образование“. Учители от Спортно училище - Сандански и Първо основно училище ”Св.Климент Охридски” ще осъществят образователни мобилности в няколко Европейски държави. Само 71 проекти са одобрени за финансиране от подадени 256 за този сектор, от които 2 са за град Сандански.

8 учители от Спортно училище ще осъществят образователните мобилностите в Тенерифе, Барселона, Палермо и Валенсия. Училището е подбрало курсове за професионална квалификация в областта на ИКТ, ефективно управление на европейски проекти, емоционална интелигентност и лидерски умения.

6 учители от Първо основно училище ”Св. Климент Охридски” ще осъществят образователни мобилностите във Флоренция и 2 учители ще осъществят образователна мобилност в Клуж Напока, Румъния. Те ще повишат своята професионална квалификация в областта на ИКТ.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041