Sandanski1.com

Маските остават задължителни на закрито и през август Маските остават задължителни на закрито и през август

Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански! Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански!

Първо основно училище Първо основно училище "Св. Климент Охридски" ще има физкултурен салон

Microsoft Teams въвежда нова функция за видеоразговори "Заедно"

09 Jul 2020 :: Sandanski1.com

...

Изпълнителният директор на "Майкрософт" (Microsoft) Сатя Надела обяви в сряда набор от нови функции в Microsoft Teams, които облекчават виртуалните взаимодействия.

Той заяви, че компанията е прекарала последните няколко месеца в работа "с експерти по виртуална реалност, изкуствен интелект (ИИ) и изследване на производителността, за да помогнат да разберем бъдещето на работата" с оглед на глобалния отговор на Covid-19.

Режимът, наречен „Заедно“ (Together), е ново преживяване на видеосрещите в Microsoft Teams, което използва технологията на изкуствен интелект за цифрово преместване на потребителите в споделен фон като офис или всекидневна.

Сатя Надела добави, че тази функция е "чудесна за срещи, на които много хора ще говорят, нещо като брейнсторминг или дискусии на кръгла маса, защото улеснява участниците да разберат кой говори в дадения момент".

Режимът "Заедно" ще бъде общодостъпен през август, посочват от технологичният гигант.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041