Sandanski1.com

Маските остават задължителни на закрито и през август Маските остават задължителни на закрито и през август

Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански! Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански!

Първо основно училище Първо основно училище "Св. Климент Охридски" ще има физкултурен салон

Годишното отчетно събрание на Ловно-рибарско дружества "Сокол 1920" се състоя днес

25 Jul 2020 :: Sandanski1.com

...

Годишното отчетно събрание на Ловно-рибарско дружества "Сокол 1920" се състоя днес в новия Ловен дом, построен в края на парк "Свети Врач".

В отчетния доклад на Управителния съвет на ЛРД "Сокол 1920" специално бе подчертано, че след много години без собствен дом ловците и риболовците най-сетне имат нов, разположен върху парцел от 3.5 дка, дарен им от общинските власти.

Бе направен отчет за изразходваните през 2019 година средства, както и представен подробно разписан Бюджет 2020. Делегатите одобриха и двата документа.

Дружеството се намира в отлично финансово състояние, предстои помещенията на Ловния дом да се дооборудват с всичко необходимо. От НЛРС са получени 6000 лева, употребени за покупка на столове и мултимедия за конферентната зала.

Събранието протече стегнато, много делово и информативно, като бяха спазени всички изисквания за събиране на хора в условията на пандемия.

От развитието на епидемиологичната обстановка зависи дали през септември ще се състоят в пълен формат празненствата, посветени на вековния юбилей на дружеството.

Гости на събранието бяха кметът на Община Сандански Атанас Стоянов, представители на горските стопанства от града и село Катунци, РЗИ и сродното дружество от съседния Петрич.

Кметът Стоянов увери, че до края а септември общината ще изпълни поетия ангажимент да облагороди периметъра около новия Ловен дом, както и да се помисли за ново наименование на района. Сегашното - "Хидрострой", не е подходящо, казаха делегати.

Отчетният доклад и докладът на Контролно-ревизионната комисия ще бъдат публикувани в сайта и Фейсбук страницата на дружеството.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041