Sandanski1.com

Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност? Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност?

Училищата ще станат канал за разпространение на COVID-19 към рисковите групи

Щрихи от портрета на Иван Вергов (Генерала) Щрихи от портрета на Иван Вергов (Генерала)

Армията си търси оркестранти, изпитва ги на коремни преси

08 Sep 2020 :: Sandanski1.com

===

Нови оркестранти търси Министерството на отбраната, като три от вакантните места за кларнетист, саксофон и флейта /тромпет/ са за сливенския оркестър при военно формирование 22 220.

Останалите 11 свободни места са във военните духови оркестри на Сухопътните войски към гарнизоните в София, Стара Загора-един тромпетист и Карлово.

Десет са вакантните позиции за оркестранти за военния духов оркестър на Съвместното командване на специалните операции в Пловдив. По три места са обявени за Представителния духов оркестър на ВВС, за военно формирование 28000 – Граф Игнатиево, и за Представителния оркестър на ВМС – за военно формирование 52290 – Варна.

По едно свободно място има в Гвардейския представителен духов оркестър и в оркестъра на НВУ „В. Левски“.

За всички длъжности се изисква минимум средно музикално образование, срокът за подаването на документите е 23 октомври.Освен че могат да свирят професионално кандидатите на възраст до 40 години трябва да са и добре подготвени физически /изпитът предвижда крос от 1000 м , лицеви опори и коремни преси /, те ще положат. и изпит по обща култура със 100 въпроса.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041