Sandanski1.com

Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност? Сандански: от Поликлиниката - надолу, до общината, се заражда линия с тинейджърска криминалност?

История на Ловно-рибарско дружество История на Ловно-рибарско дружество СОКОЛ1920, Сандански

Конспирация от пето поколение: как социалните мрежи превърнаха 5G в невидима заплаха Конспирация от пето поколение: как социалните мрежи превърнаха 5G в невидима заплаха

Нови 3 положителни проби за Ковид 19 сред медицинския персонал в болницата в Сандански

11 Oct 2020 :: Sandanski1.com

...

Още 3 положителни проби за Ковид 19 са установени сред медицинския персонал в болницата в Сандански, но те не са от Хирургичното отделение. Вт четвъртък Хирургичното отделение беше затворено, след като бяха установени положителни случая на коронавирус сред медицински сестри и санитари, съобщи за РБ управителят на здравното заведение д-р Илия Тонев. „Няма заразени лекари сред персонала на болницата. Техните тестове са отрицателни. Те ще бъдат преместени за операции в болницата в Петрич“, каза д-р Тонев.

Хирургичното отделение на МБАЛ „Югозападна болница“ в Сандански ще остане затворено до изтичане на карантинния период на лицата с положителна проба. Създадена е необходимата организация за здравно обслужване на хоспитализираните до този момент лица.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041