Sandanski1.com

ДОКЛАД В КОНГРЕСА НА САЩ: Престъпни групи управляват България

Всеки трети медик в общинските болници – в пенсионна възраст

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

Стоян Маданжиев влезе в книгата на Стоян Маданжиев влезе в книгата на "Гинес" с рекордна покер печалба

10 Dec 2020 :: Sandanski1.com

===

Покерът е магическа игра на карти, в която правилата остават само средство за победа. Това е платформата за забавление, която може да се похвали с редица обрати, напрежение и професионално развитие, за което малцина дори биха имали смелостта да мечтаят.Редица почитатели най-вероятно са преследвали точно тази игра и постоянно са надграждали своите качества, за да могат да спечелят не само сериозни парични награди, все пак не трябва да забравяме, че този вид турнир предлагат особени високи суми, но и вниманието на хората от ГИНЕС .

И макар почитателите на покера често да твърдят, че българските играчи едва сега прохождат, можем да обърнем внимание на едно име, което успя не само да спечели уважението на световната покер сцена, но и да влезе в рекордите на Гинес за най-голяма спечелена парична награда. Говорим за Стоян Маданжиев и неговия невероятен успех в световните серии по онлайн покер.

Българинът дълго време живееше в сянката на по-престижните играчи, тогава демонстрираше значително скромни успехи и можеше да се похвали със сумата от 31 000 долара. До голяма степен добрите играчи не си тръгват от турнирите, без да приберат суми от четвърт милион, но картите винаги имат своя фаворит.

Световните покер серии са предизвикателство за най-добрите и най-вероятно появата на Стоян не е била разглеждана като особено обещаваща. Българинът най-вероятно е бил подценяван, което за мнозина е една жестока грешка. В краят на турнира именно Маданжиев успя да прибере сумата от 3 904 686 долара.


Летният турнир беше взривен от професионализма на родния талант и последва едно много бързо пренареждане в класирането на българските играчи. Въпреки сериозната спечелена сума, покер изненадата на 2020 г. се нарежда едва на второ място, защото Димитър Данчев може да се похвали като абсолютният шампион със спечелената сума от 4 123 222 долара.

Длъжни сме да отбележим, че официалният турнир трябваше да се проведе в Лас Вегас, където всяка година най-добрите играчи се събират за едно впечатляващо събитие от световната покер сцена, но поради наложените ограничения, турнирът се проведе в онлайн платформа. Това не трябва да ни изненадва, защото истинските играчи често стартират своето кариерно развитие именно като забавление.

По тази причина и професионалните анализатори от efirbet.com обръщат особено внимание на този вид забавление и често дават съвети на начинаещите играчи. Благодарение на бързо развиващите се технологии дори професионалния покер промени своите практики и отвори вратите за забавление на всеки почитател.

Не трябва да забравяме, че Стоян не е постигнал тази класа веднага. Можем да забележим, че предишното му участие го подреждало на 552 място, 360 място и далеч не толкова престижното 762 място.

Българинът със сигурност е тренирал в разнообразните покер платформи. Можем да обърнем по-сериозно внимание на професионалното ревю за bwin и неговата добре разработена покер секция, където освен възможности за забавление, можем да поставим и началото на първите стъпки в преследването на кариера.

Макар и историята на родния талант да е достойна за филм, професионалистът ще признае, че пътят до върха е дълъг и изисква особено внимание, както към практиката, така и към избора на качествен оператор за игра. Експертите често обръщат внимание и на факта, че онлайн средата се различава особено от истинския турнир.

Тук разчитането на играчите и тяхното поведение е лимитирано и само професионалният нюх може да подскаже какво се крие в ръката на противника. Без съмнение ще следим с интерес представянето на рекордьора от Гинес и в бъдещите турнири, които най-вероятно може да се забавят, все пак има сериозен паричен фонд за оползотворяване.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041