Sandanski1.com

ДОКЛАД В КОНГРЕСА НА САЩ: Престъпни групи управляват България

Всеки трети медик в общинските болници – в пенсионна възраст

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

Silentbet: Първа лига след 12 кръга - къде са изненадите и какво предстои Silentbet: Първа лига след 12 кръга - къде са изненадите и какво предстои

10 Dec 2020 :: Sandanski1.com

...

Професионалното футболно първенство може да се похвали с изключително силен старт и изненади, които приковаха вниманието на всички истински запалянковци.

Silentbet: Първа лига след 12 кръга - къде са изненадите и какво предстои

Станахме свидетели на обрати още в началните кръгове, а докато сме в кратка пауза, можем да обърнем внимание на събитията през изминалите 12 кръга. Родното първенство спечели особен интерес още от старта на сезона с появата на два нови отбора - ЦСКА 1948 и Монтана.

И макар още в началото да се смяташе, че двата отбора ще бъдат жертва на лидерите, дълго време Монтана стоеше по-високо в класирането и изненадваше с резултати.

За жалост ново постъпилият отбор не успя да блесне през последните няколко кръга, от които измъкна само една победа и към настоящи момент се намира на не толкова престижното 11-то място.

Що се отнася до втория армейски клуб, към момента можем да забележим, че се намира на престижното 4-то място, следван от другия армейски тим на 3-та позиция.

За изненада на мнозина, хегемонът Лудогорец все още не може да се откъсне от Локомотив (Пловдив). Железничарите изостават само с три точки и дишат смело във врата на първенеца, който към този момент може да се похвали с 26 точки актив.

Очакваме до края на сезона да станем свидетели на смяна на лидера поне няколко пъти, както и на сериозна битка за титлата до края на спортния сезон. Нуждата от такива беше посрещната особено добре от феновете, след като през последните няколко сезона интересът беше насочен предимно в битката за второто място.

Беройци също имат мнение и шансове за разбъркване на звездната тройка, след като изостават само с една точка от ЦСКА 1948. Междувременно можем да забележим, че ситуацията им не е особено цветуща, след като отборът на Арда, Черно Море и Ботев (Враца) имат нужда от една победа, за да направят необходимия скок в класирането.

Добрата спортна форма се забелязва сред всички отбори и огромното желание за влизане в шестицата доставя необходимия адреналин за всеки футболен запалянко.

Представянето на българските тимове е спечелило вниманието и на спортните анализатори от silentbet.com , където можем да открием интересни и особено точни прогнози за футболните дербита както в страната, така и в европейските турнири. И ако вниманието към шестицата е само едната страна на удоволствието от играта, трябва да разгледаме и представянето на тимовете, които се борят за защита на мястото си в професионалното първенство.

Очакваните трудни моменти изпратиха столичния гранд Левски в немилост.

Сините официално се намират на 12-то място и за жалост съдбата не е на тяхна страна, след като последната по-добра изява през 5-те изминали кръга е именно равенство.

Със скромни 3 победи, левскарите официално обявяват своята особено тежка криза и е необходимо чудо, за да се отдалечат значително от тегнещата заплаха. Славия и Етър също не могат да се похвалят с по-добри резултати.

Отборът на Велико Търново показва лоша подготовка, след като 11 кръга не може да вземе три точки. В настоящата ситуация печелят само запалянковците с правилните спортни прогнози. Можем да обърнем внимание на palms bet онлайн платформата и засиленото внимание към родното първенство, където всяка изява се следи с подобаващ интерес.

А и не можем да се оплачем от липса на изненади, според статистиката, именно настоящият сезон може да се похвали като един от най-гледаните, особено след като очакваните роли за лидерство бяха разпределени сред останалите отбори. И най-важното е, че все още говорим за началото на спортния сезон, следователно най-доброто очевидно предстои.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041