Sandanski1.com

Анкета: 66% от учителите искат мандатност на директорите

ВИДЕО. Димитрина Лалева, директор на Второ основно училище ВИДЕО. Димитрина Лалева, директор на II ОУ "Христо Смирненски": Амбицирана съм да подобря материалната ни база

ЕС плаща милиарди, за да създава бедност в България Парите за фермерите: ЕС плаща милиарди, за да създава бедност в БългарияРедакционни

Бюрото по труда в Сандански започва 2021 година с 53 свободни работни места.

04 Jan 2021 :: Sandanski1.com

...

Бюрото по труда в Сандански започва 2021 година с 53 свободни работни места. Търсят се и лични асистенти, заяви в ефира на Радио Благоевград директорът на Регионалната служба по заетостта Станислава Поповска. Тя апелира към търсещите работа да се обръщат към трудовите посредници.

Поповска обяви активните програми, които подкрепят бизнеса, както и насърчителните мерки, които продължават и в началото на 2021 г.

Бюрата по труда продължават да реализират проект "Заетост за теб" по ОП "Развитие на човешките ресурси". Приемат се заявления за разкриване на свободни работни места по проекта. Заетостта е за срок от 6 месеца.

Актуална е и процедурата за изплащане на компенсации на работодатели за запазване на заетостта. Компенсациите са в размер на 290 лв. за работещи в сферата на туризма и транспорта.

Мярката 60/40 ще продължи до март, заяви Станислава Поповска. За периода 31 октомври – 31 декември ще се приемат заявления до 15 януари, уточни директорът на Регионалната служба по заетостта в Благоевград.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041