Sandanski1.com

ДОКЛАД В КОНГРЕСА НА САЩ: Престъпни групи управляват България

Всеки трети медик в общинските болници – в пенсионна възраст

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

МНЕНИЕ. Оставки в Сандански, но на кого???

11 Jan 2021 :: Sandanski1.com

Читател за случая с ваксините

Доколкото става ясно от подадения първичен сигнал, не само няколко общински съветници са ваксинирани, а и кметът ли??? Това обаче остава извън коментарите из медиите, а нима е по-маловажно?!?

И какво прави т.нар. Общински кризисен щаб, в състава на който влизат, доколкото ми е известно, лекари и РЗИ, под "председателството" на кмет и/или ресорен кмет?

Нима те не са пряко отговорни за организацията на процеса по ваксиниране? Или работата на кмета във връзка с Ковид се ограничава до обезпаразитяване на улиците в час пик?!?

Доколкото ми е известно, всички - или поне част от съветниците са попитани, дали ще се ваксинират, без обяснения и пояснения кога и защо се съставят тези списъци сега. Очевидно - някои са отказали, други са се съгласили.

Основният въпрос обаче е кой нареди съставянето на ваксинационните списъци?!?

Хипотеза - същият този, извикал медия, за да запечати момента на "личния пример".

Но този път не обмислихте ПР-а от всички страни, господа управляващи!

Защото е едно да замазваш очите на хората, подарявайки тениска с шевици на Йордановден, бутилирана вода "Девин" през лятото в Сандански, вино и шампанско за празника - бил той рожден, имен ден, Коледа или Нова година, и други подобни "жестове" на внимание към всеки гражданин, упорито натрапвани на обществеността чрез медиен шум...

Но съвсем различно е, когато камераТА заснеме привилегия, замаскирана като "личен пример".

Вероятно такъв е бил сценарият, но уви... "Личният пример" вече беше даден и все пак ние, хората, не сме толкова глупави и от време на време мислим. Особено когато някой засегне личните ни интереси.

А в случая - нашето здраве!

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041