Sandanski1.com

При 100% въведени протоколи: 6 партии влизат в НС При 100% въведени протоколи: 6 партии влизат в НС

„Изправи се! Мутри вън!“ предлага комисия за ревизия на управлението на ГЕРБ

ВМРО е първа политическа сила в община Сандански, сочат резултатите при 100% обработени протоколиРедакционни

Политическа партия "Републиканци за България" откри днес в град Сандански свой офис

10 Feb 2021 :: Sandanski1.com

...

Политическа партия "Републиканци за България" откри днес в град Сандански свой офис. Гост на събитието бе основателят и председател на партията Цветан Цветанов, съпроводен от заместника му Павел Вълнев и областния координатор Атанас Камбитов.

Те бяха посрещнати от Кирил Котев, който бе кмет на Община Сандански (2015-2019) и активисти на "Републиканци за България" от града.

"Г-н Цветанов е един от най-опитните, умерени и диалогични политици в България. Това е човекът, който познава нашата област и неведнъж е помагал за развитието ѝ. В продължение на повече един час той разговаря с жители от Община Сандански. За мен бе изключително приятно да чуя нормално, човешко говорене от политик, който направи трезва оценка за политическото и икономическо състояние на страната", написа в личния си профил във Facebook Кирил Котев.

Предстои учредяване на общинска структура на "Републиканци за България", най-вероятният и ръководител ще бъде Кирил Котев.

Политическа партия "Републиканци за България" откри днес в град Сандански свой офис. Гост на събитието бе основателят и...

Публикувахте от Sandanski1.com в Сряда, 10 февруари 2021 г.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041