Sandanski1.com

Политическа партия "Републиканци за България" откри днес в град Сандански свой офис

КНСБ иска минимална заплата 1230 лева и средна 2460 лева

Премиерът: Не трябва да има разлика между големи, малки и отдалечени населени места за ваксинациятаРедакционни

Полицаи, хванати да празнуват в заведение в Сандански, са обект на проверка

18 Feb 2021 :: Sandanski1.com

===

Полицаите, хванати да празнуват в заведение в Сандански, са обект на проверка. Това съобщи вътрешният министър Христо Терзийски. Той допълни, че подобни случаи подронват престижа на МВР в обществото.

„Във въпросното заведение са присъствали 18 човека, от които четирима са служители на областната дирекция. Провеждат се действия по проверка, след приключване на самата проверка ще бъде изготвен доклад за евентуални дисциплинарни нарушения", посочи вътрешният министър и добави:

"Ние сме един от органите, който трябва да осъществява контрол по изпълненията на тези заповеди. Да ги нарушаваме не е най-добрият пример за нашето общество".

Прокуратурата в Сандански също се е самосезирала по случая и е разпоредила проверка на дирекция "Вътрешна сигурност".

Христо Терзийски също така каза, че малко над 8700 служители на вътрешното министерство са заявили желание да бъдат ваксинирани срещу Covid-19, като до 2-ри март трябва да бъде поставена първата доза на всеки от тях.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041