май, 2024

юни

Без събития

Showing 1 of 1

Любен Георгиев е роден през 1998г. в град Сандански . Завършил е “Бизнес и предприемачество”. Семеен с едно дете. От 7 години работи в сферата на частния бизнес.  Паралелно с това участва във фамилния туристически бизнес.

Удовлетворен съм че имам възможността да се включа в предизборната надпревара, тъй като винаги съм имал идеи за реализиране на нови проекти за родния ми Сандански.

Целта ми е да покажа на местното население гласувало ми доверие, че на практика Сандански може да бъде най-доброто място за живеене, защото в него са заложени множество природни дадености , а ние трябва само да го доразвием.

Сандански е предпочитана туристическа дестинация не само за България, затова трябва да го затвърдим и доусъвършенстваме и като най- предпочитан град за живеене.

Като млад човек с малко дете за мен е изключително важно детските градини и училищата да бъдат на по-високо ниво, да се гордеем с учители и възпитатели, а не с връзкари назначавани по втория начин.

Сандански трябва да е млад град. За това е необходима нова стратегия за младостта на града. Как да задържим образованите млади хора и как да ги мотивираме да живеят и работят тук.

Showing 1 of 1

Comments are closed.

X