април, 2024

май

Без събития

Време е погледите на обществото, на общинския съвет и на всички имащи власт да се обърнат към малкия бизнес и към всички реални производители.

Мина Ковид, дойде икономическата криза, а ние не почувствахме никаква подкрепа от никой. Във всички европейски държави се подкрепя всеки един имащ смелост да развива свой бизнес или да произвежда, а тук е обратното.

Време е общината да си даде сметка за мъките и премеждията през които преминаваме всеки ден.

Време е за икономически растеж, за инвестиции, за повишаване стандарта ни на живот При такива плодородни земи и толкова работливи хора е срамота да ядем гмо-то на целия свят. Нашите деца имат нужда от качествена храна.

Нашите деца имат нужда от стимул и подкрепа да повярват, че може да се развиват и тук, а не да бягат в големите градове или в чужбина. Нашите баби и дядовци имат нужда от спокойствие, от подкрепа и от уважение от цялото ни общество.

Всичко по горе написано съм го изпитала лично на гърба си. Развивам бизнеса си на територията на община Сандански.

На 35 г съм и имам амбициите и надеждата, че всичко може да се поправи и нареди по най-добрия начин. Надявам се всеки един от вас да си даде сметка, че идват избори, избори от които зависи бъдещето на цялата ни община.

Comments are closed.

X