май, 2024

юни

Без събития

Наложеният от години модел на управление на Община Сандански е порочен, корумпиран, шуробаджанашки, каза за БТА кандидатът за кмет от „Партия на Зелените“ Марио Костурков. Той сравнява модела с болен човек, който при всеки преглед открива нова болест. 

От това, по думите му, лошо управление, страдат здравеопазването, инвестициите, образованието, спортът, инфраструктурата, страдат и хора.

„Уважавам конкуренцията, но при нас тя е подменена. Не е борба на идеи. Дори не е една партия да смени друга партия, а местните велможи, регионални представители на някоя от партиите, да избутат представителите на другата партия и те да те застанат на „кранчето“, каза Костурков. 

„Ще затворя „чадърите“ над „тъмни“ сделки и корупционни сделчици, които са в ущърб на града и селата. Сделки, които ограбват нас, хората, и облагодетелстват малцина.“ Като приоритет той посочи контрол на разходите и възлагане чрез открити търгове и прозрачни процедури.

Ще премахна „модела“, ще създам успешен екип и здрава среда, за да заработим в полза на гражданите и за просперитета на общината, каза той. 

Comments are closed.

X