май, 2024

юни

Без събития

Стопанска камара – Сандански организира двудневен форум и кръгла маса за финансиране на бизнеса и обмен на добри практики между заинтересованите страни относно проблемите и предизвикателствата във финансирането на бизнес към настоящия момент.

По време на форума ще бъдат представени актуални и предстоящи възможности за финансиране на бизнеса, като:

·       BG-RRP-6.004 „Инвестиции в технологична и екологична модернизация“ – насочена към земеделски производители и фирми в сектор „Земеделие“
·       BG16RFPR001-1.003 „Внедряване на иновации в предприятията“ – насочена към малките и средни предприятия.
·       BG05SFPR002-1.004 „Адаптирана работна среда“ – насочена към малките и средни предприятия.
·       Фондове за рисково и дялово финансиране и кредитиране на бизнеса.
·       Други актуални и предстоящи програми и финансови инструменти.


Фондове за рисково и дялово финансиране и кредитиране на бизнеса. Други актуални и предстоящи програми и финансови инструменти.   Представители на банкови институции ще представят актуални възможности за и продукти за кредитиране на бизнеса и реализация на инвестиционни проекти. През втория ден на форума ще бъде организирана кръгла маса – дискусия относно проблемите с финансирането на бизнеса в региона и изготвяне на препоръки за подобряване на достъпа на бизнеса до финансиране от различни финансови инструменти.  

Начален час: 16:00 ч. 26 октомври (четвъртък). 
Къде: конферентната зала на Хотел „Спартак“ (Свети Никола)

Регистрирайте се за безплатно участие тук или директно по време на събитието.

Експерти от Стопанска камара – Сандански и консултантската фирма „Евроконсултантс България“ АД ще предоставят безплатни и индивидуални консултации на всеки от участниците. 

Comments are closed.

X