юли, 2024

август

Без събития

Драги съграждани !

Винаги съм бил прям и откровен с вас! Ще бъда и сега! Мандата на Общинския съвет е пълни четири години. За разлика от Народното събрание, мандата на местния парламент не може да бъде прекратен предсрочно. Сега е момента окончателно да решите какво искате да се случва в нашата община, не за месец или два, а за цели четири години. Вие решавате кой трябва да получава заслужена заплата, за да работи в името на града и съставните села и кой ще е там само като пионка, която за 48 месеца ще получи над 50 бона чист доход и ще натиска копчетата, не по съвест, а така както му наредят тези, които са му купили гласовете за изборите.

Внимавайте за кого гласувеате! Запомнете, всеки съветник през новия мандат ще получи заплата над 50 бона! Останалите облаги от властта са му допълнителен бонус. Дайте шанс на компетентни и знаещи съветници, които могат така да работят, че да носят, а не да вземат от общинската хазна.

Апелирам, гласувайте по съвест, а не за братовчеди, снахи, етърви, зълви и тем подобни! Не давайте власт и пари на некомпетентни и поставени лица. Гласувайте за нов модел на управление в Общинския съвет.

Всяка бюлетина с номер 62 е бюлетина срещу статуквото и е за ред, сила и авторитет в общинския съвет.

Comments are closed.

X