юни, 2024

юли

Без събития

Искам да благодаря на всички, които ми се довериха и гласуваха за мен и за листата на „Партия на зелените“. Това за нас е чест и отговорност и ние ще я отстояваме в Общинския съвет!

Уви, не мога да благодаря за „обективното и реално“ отразяване на гласовете в нашата община. Винаги съм наричал нещата с истинските им имена и затова ще го кажа директно – това, което се случи през изборната нощ е крупна кражба на гласовете на жителите на община Сандански.

Ще следим тя да не се повтори на предстоящия втори тур, в който ще подкрепим новото – кандидата Стоян Стоев, вместо историята – Атанас Стоянов. Досегашният кмет е олицетворение на порочния модел, по който се управлява Сандански и на всичко срещу, което се борихме.

Призоваваме всички хора, които ни повярваха – хилядите, с които говорихме и обсъждахме едно различно бъдеще за общината ни, да излязат и да дадат вота си. Това е първа и задължителна стъпка, за да разградим схемите на сегашните управляващи, а от утре, заедно да бдим те да не се повторят.

Защото ние няма да дадем аванта на никого!

Comments are closed.

X