Sandanski1.com

ДОКЛАД В КОНГРЕСА НА САЩ: Престъпни групи управляват България

Всеки трети медик в общинските болници – в пенсионна възраст

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

По инициатива на Стоян Стоев, ГЕРБ – Сандански, започна изчистване на предизборните си плакати По инициатива на Стоян Стоев, ГЕРБ – Сандански, започна изчистване на предизборните си плакати

08 Apr 2021 :: Sandanski1.com

...

ГЕРБ – Сандански, започна изчистване на всичките си предизборни плакати на територията на общината. Инициативата е на общинския координатор на партията Стоян Стоев, който бе и кандидат за народен представител.

„Докато чакаме финални резултати поне можем да изчистим“, коментира Стоян Стоев. Припомняме, че той получи 4822 преференции на изминалите избори, но все още се очаква официалното обявяване на имената на новите народни представители.

„Винаги съм се възмущавал от плакатите, които с месеци стоят след изборите. За това си бях обещал, че това ще е първото, което ще направя след вота. Както повтаряхме през изминалия месец: работа, работа, работа“, каза още Стоян Стоев.

От ГЕРБ – Сандански, се надяват и другите политически сили да последват примера им и коментират, че няма да е правилно общината да чисти всички агитационни материали, защото тогава средствата идват от данъкоплатците.

По инициатива на Стоян Стоев, #ГЕРБ – #Сандански, започна изчистване на предизборните си плакати

ГЕРБ – Сандански,...

Публикувахте от Sandanski1.com в Четвъртък, 8 април 2021 г.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041