Sandanski1.com

ДОКЛАД В КОНГРЕСА НА САЩ: Престъпни групи управляват България

Всеки трети медик в общинските болници – в пенсионна възраст

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

В Сандански има само AstraZeneca за “зелен коридор”

09 Apr 2021 :: Sandanski1.com

...

Информираме всички желаещи за имунизация срещу COVID-19, че предоставени дози на РНК ваксини НЯМА. По наши данни се очакват след понеделник.

На тези, които сте записани в електронния регистър с ден и час до понеделник, да следят информацията на страницата и при първа доставка на ваксина да дойдат в пункта.

При ваксинация стриктно спазваме фазите на Националния имунизационен план. Лекари и медицински персонал са с приоритет, учители, общественици и социални работници, пенсионери и хора с придружаващи заболявания - също!!!

Прозвъняваме само от записаните в списъка на болницата и желаещите от електронния регистър с получен час за ваксина. Свободни дози има от ваксината на AstraZeneca за “зелен коридор”.

Работно време на имунизационния кабинет, обособен извън сградата на Приемен блок на болницата, /има обозначения/ от 09:00 до 14:00 ч. /когато има ваксини/.

Телефони за връзка:
0885 21 83 00 за гр. Сандански
0885 68 89 07 за гр. Петрич

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041